Aromatherapie 
bath-salts-and-massage-oils-at-poolsidejpg

 Aromatherapie is er in veel soorten en maten, de methodes die ik gebruik in mijn praktijk staan hieronder voor u beschreven.


Een holistische ontspanningsmassage. 

Ik gebruik bij deze massages ondersteunende massage oliĆ«n zoals mandarijn, lavendel, limoen enz.. De massage is bedoeld om oude of overtollige energie makkelijker los te laten. Ik masseer het hoofd, de buik en als laatste de voeten. Zo nemen we onrust en overtollige gedachten mee uit het hoofd om via de voeten te laten afvloeien. Het kind mag visualiseren dat er deurtjes in zijn/haar voeten zitten. Waardoor alles wat hij/zij niet meer nodig heeft naar buiten kan lopen.


Afstrijken

Na een drukke dag zit je hoofd en lijf soms helemaal vol. Daar kun je last van hebben. Het afstrijken van het lichaam is een hulpmiddel om de dag van je af te "laten glijden" en weer goed geaard te gaan staan. In je eigen kracht.


Een energetische reiniging 

Dit is een manier om uw aura te reinigen. Soms blijven er emoties in onze aura kleven, waar we hinder van ondervinden (soms zonder dat we er erg in hebben). Door de aura regelmatig te reinigen en op te vullen met een helpende etherische olie kan er lucht en ruimte ontstaan of worden bepaalde emoties opgeruimd. Een eenvoudige doch doeltreffende manier om (oude) emoties op te ruimen.